Maak kennis

met het team

Het team van Flow+ bestaat uit gedreven coaches die je, ieder op een eigen wijze, beter willen maken. Vanuit een gedeeld gedachtengoed en met behulp van tools zoals basecampsessies, Flow+ managementgame, en de Flow+ bedrijfsscan gaan zij bevlogen te werk. Met elk een eigen accent en specialisme. Een persoonlijke klik is het belangrijkst, dus neem snel contact op met de Flow+ coach van jouw voorkeur voor een eerste kennismaking.

Flow+ coach Lonney Geris

Flow+ coach Lonney Geris

Vanuit het perspectief van het gedrag van mensen (vaak geassocieerd met hr) daagt Lonney Geris ondernemers uit anders naar dilemma’s, uitdagingen of problemen te kijken. Lonneys speerpunt is om plannen werkend te krijgen in de praktijk en daarmee de beoogde resultaten te behalen.

 

Kennis, ervaring, opleiding

HRM & Psychologie, master Management & Organization. Ruim negen jaar ervaring als hr-specialist; bij bouwbedrijf Hurks en bij Joanknecht. Sinds een aantal jaren wordt Lonney ingeschakeld voor brede organisatie- en coachingvraagstukken bij klanten. Lonney begeleidt ondernemers en medewerkers om te leren omgaan met de snel veranderende wereld en wat dit voor hen betekent. Lonney benadert complexe vraagstukken vanuit gedragsverandering. Ze is sterk in de begeleiding van trajecten waar gestart wordt met het krijgen van inzicht en hoe men dat borgt in de praktijk.

 

“Gedragsveranderingen vergen tijd en inspanning. Samen zorgen we voor borging van wenselijk nieuw gedrag van ondernemer en medewerkers om de onderneming vooruit te brengen.”

Flow+ coach Jeroen Beckers

Jeroen Beckers tilt ondernemers en hun onderneming naar een hoger niveau. Uit eigen ervaring herkent Jeroen de eenzame en moeilijke momenten in ondernemerschap waarbij een luisterend oor, een frisse blik of een scherpe analyse alle verschil maakt.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Breed opgeleid op masterniveau in onder andere technische bedrijfskunde, logistiek, accountancy, leiderschap en strategie-implementatie. Voorafgaand aan Flow+ zelf vijftien jaar als ondernemer en dga actief geweest bij Pondres. Ervaring in de rol van CEO, finance & control, managementfuncties in logistiek, marketing en productmanagement. Zowel in het midden- en kleinbedrijf als grootbedrijf. In 2018 nam Jeroen vanuit Joanknecht het initiatief voor Flow+.

 

“Ondernemen is mooi, spannend en uitdagend. Tegelijk is er ook een keerzijde. Toenemende complexiteit, concurrentie, snelheid van verandering én druk vanuit vele belanghebbenden doen iets met je. Op dit vlak wil ik iets betekenen voor mijn collega-ondernemers.”

Flow+ coach Jeroen Beckers

Flow+ coach Suzan van der Loo

Flow+ coach Suzan van der Loo

Ook buiten haar vertrouwde financiële vakgebied gaat Suzan van der Loo graag het gesprek aan. Ze bespreekt wat je bezig houdt. Suzan krijgt ontzettend veel energie van ondernemers beter maken in wat ze doen!

 

Kennis, ervaring, opleiding

Hbo- en masteropleiding in accountancy. Zes jaar werkzaam bij Joanknecht. Ze houdt zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het adviseren van klanten op financieel en fiscaal gebied. Suzan heeft zich verder en breder ontwikkeld dan haar accountancy-werkzaamheden. Ze is persoonlijke coach van een aantal collega’s die zij ondersteunt in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Sinds begin 2019 coacht Suzan ook ondernemers in hun ondernemerschap.

 

“Ondernemen is niet gemakkelijk, ik help je graag verder.”

Flow+ coach Marlies Vervoordeldonk

Met ondernemers in gesprek gaan en ze écht verder helpen, dat past bij Marlies Vervoordeldonk! Van meedenken op strategisch niveau tot uitvoeren in de praktijk; op het gebied van communicatie, hr, financiën, organisatie-inrichting en meer.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Hbo- en master International Business. Ruim vijf jaar ervaring als accountant in de assurance discipline van Joanknecht. In een persoonlijke zoektocht die daarop volgde, ontdekte Marlies wat ze écht graag doet: enthousiasmeren, begeleiden en creëren. Ze begeleidt ondernemers in het vinden van de kracht van de ondernemer en de onderneming en helpt hen bij het praktisch uitvoeren van strategie. Bij Joanknecht draagt Marlies als teamlid van hr en marketing & communicatie bij aan coaching, opleidingen en communicatie.

 

“Waar wil jij naartoe? Ik begeleid je met praktische adviezen.”

Flow+ coach Marlies Vervoordeldonk

Flow+ en Joanknecht

Flow+ is onderdeel van Joanknecht. Opgericht als accountantskantoor in 1948 maakt Joanknecht de ondernemer én diens onderneming beter in elke levens- en ondernemersfase. Dat doen we met hoogwaardige kennis, een onafhankelijke blik en een multidisciplinaire kijk op de financiële en fiscale praktijk van ondernemer en onderneming. Klanten van Joanknecht hebben behoefte aan een bredere advisering, blijkt uit klanttevredenheidsgesprekken. Het gaat naast het financiële perspectief over het persoonlijk ondernemerschap, concrete ondernemingsvraagstukken en de onderlinge samenhang daartussen. Dat past binnen de bedrijfsvisie van Joanknecht. Met Flow+ breidt Joanknecht haar dienstenaanbod uit.

Benieuwd op welke kruispunt jij als ondernemer staat?