Maak kennis

met het team

Het team van Flow+ bestaat uit gedreven coaches die je, ieder op een eigen wijze, beter willen maken. Vanuit een gedeeld gedachtengoed en met behulp van tools zoals basecampsessies, Flow+ managementgame, en de Flow+ bedrijfsscan gaan zij bevlogen te werk. Met elk een eigen accent en specialisme. Een persoonlijke klik is het belangrijkst, dus neem snel contact op met de Flow+ coach van jouw voorkeur voor een eerste kennismaking.

Flow+ Jeroen Beckers

Jeroen Beckers tilt ondernemers en hun onderneming naar een hoger niveau. Uit eigen ervaring herkent Jeroen de eenzame en moeilijke momenten in ondernemerschap waarbij een luisterend oor, een frisse blik of een scherpe analyse alle verschil maakt.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Breed opgeleid op masterniveau in onder andere technische bedrijfskunde, logistiek, finance&control, strategie-implementatie en teamcoaching. Voorafgaand aan Flow+ zelf vijftien jaar als ondernemer en dga actief geweest bij Pondres. Ervaring in de rol van CEO, CFO, commissaris en overige managementfuncties in logistiek, marketing en productmanagement. Zowel in het midden- en kleinbedrijf als grootbedrijf. In 2018 nam Jeroen het initiatief voor Flow+.

 

“Ondernemen is mooi, spannend en uitdagend. Tegelijk is er ook een keerzijde. Toenemende complexiteit, concurrentie, snelheid van verandering én druk vanuit vele belanghebbenden doen iets met je. Op dit vlak wil ik iets betekenen voor mijn collega-ondernemers.”

Flow+ coach Jeroen Beckers

Flow+ Frank Cuijpers

Met de jarenlange ervaring als ondernemer levert Frank Cuijpers een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van betekenisvolle bedrijven. Zijn rustige uitstraling, kennis van merk gestuurd ondernemen en organisatie-DNA, aangevuld met een sterk relevant netwerk, zet hij in om ondernemers en ondernemingen positief te laten ontwikkelen.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Generalistisch opgeleid op het gebied van management, (bedrijfs)economie en recht, met een specialisatie op het gebied van duurzaam ondernemen (MVO), in combinatie met NLP. Naast zijn rol bij Flow+ actief als strategisch partner bij een branding agency en founder van BIC Institute. Jarenlang frontman en mede-founder van diverse ondernemingen, pionier en innovator. Reeds sinds jonge leeftijd al actief binnen het MKB.

 

Ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Feit is echter dat je het niet alleen kunt. Ik krijg energie van ondernemers die ¨samen¨ in hun DNA hebben, willen (door)ontwikkelen en écht van betekenis willen zijn met hun bedrijf. Juist voor die ondernemer wil ik een sparringpartner zijn

Frank

Flow+ Rien van der Post

Sparren met Rien van der Post leidt tot snelle Verbeteringen + duurzame Vernieuwingen. Je verdiept je Inzicht, maakt weloverwogen Beslissingen en neemt gestructureerde Acties. Hierdoor borg je de continuïteit van jouw Onderneming, ontwikkel je jezelf als Ondernemer én ben je in balans met jouw Privéleven. Quote van een klant: “Ik wens eenieder de gelegenheid met Rien samen te werken!”

 

Kennis, ervaring, opleiding

Na zijn studie econometrie heeft Rien 30 jaar lang bedrijven duurzaam naar hun volgende fase geleid. Als Ondernemer leidde hij verscheidene (familie)bedrijven; van startup tot € 150 mln. P&L. Hij begeleidde vele directeuren en MT’s als Bedrijfsadviseur en/of gecertificeerd Coach, Trainer en Facilitator. Daarnaast actief als Bestuurder & Toezichthouder in zowel publieke als commerciële organisaties. Zijn grootste hobby is wedstrijdzeilen als Kapitein met 10-koppig team, als het je interesseert schetst hij graag de overeenkomsten met goed Ondernemerschap.

 

Mijn motto ‘Zoniet, hoe dan wel?’ past perfect bij ondernemerschap. Vol energie ga ik met jou als ondernemer op pad om samen verbeteringen & vernieuwingen voor de klanten en Onderneming te vinden. Vervolgens inspireer en ondersteun ik je om deze (samen met je team) slagvaardig te implementeren

Processed with VSCO with a6 preset

Benieuwd op welke kruispunt jij als ondernemer staat?