Maak kennis

met het team

Het team van Flow+ bestaat uit gedreven sparringpartners die je, ieder op een eigen wijze, beter willen maken. Vanuit een gedeeld gedachtengoed en met behulp van tools zoals basecampsessies, Flow+managementgame, en de Flow+bedrijfsscan gaan zij bevlogen te werk. Met elk een eigen accent en specialisme. Een persoonlijke klik is het belangrijkst, dus neem snel contact op met de Flow+partner van jouw voorkeur voor een eerste kennismaking.

Flow+ Jeroen Beckers

Jeroen Beckers tilt ondernemers en hun onderneming naar een hoger niveau. Uit eigen ervaring herkent Jeroen de eenzame en moeilijke momenten in ondernemerschap waarbij een luisterend oor, een frisse blik of een scherpe analyse alle verschil maakt.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Breed opgeleid op masterniveau in onder andere technische bedrijfskunde, logistiek, finance&control, strategie-implementatie en teamcoaching. Voorafgaand aan Flow+ zelf vijftien jaar als ondernemer en dga actief geweest bij Pondres. Ervaring in de rol van CEO, CFO, commissaris en overige managementfuncties in logistiek, marketing en productmanagement. Zowel in het midden- en kleinbedrijf als grootbedrijf. In 2018 nam Jeroen het initiatief voor Flow+.

 

“Ondernemen is mooi, spannend en uitdagend. Tegelijk is er ook een keerzijde. Toenemende complexiteit, concurrentie, snelheid van verandering én druk vanuit vele belanghebbenden doen iets met je. Op dit vlak wil ik iets betekenen voor mijn collega-ondernemers.”

Flow+ coach Jeroen Beckers

Flow+ Frank Cuijpers

Met de jarenlange ervaring als ondernemer levert Frank Cuijpers een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van betekenisvolle bedrijven. Zijn rustige uitstraling, kennis van merk gestuurd ondernemen en organisatie-DNA, aangevuld met een sterk relevant netwerk, zet hij in om ondernemers en ondernemingen positief te laten ontwikkelen.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Generalistisch opgeleid op het gebied van management, (bedrijfs)economie en recht, met een specialisatie op het gebied van duurzaam ondernemen (MVO), in combinatie met NLP. Naast zijn rol bij Flow+ actief als strategisch partner bij een branding agency en founder van BIC Institute. Jarenlang frontman en mede-founder van diverse ondernemingen, pionier en innovator. Reeds sinds jonge leeftijd al actief binnen het MKB.

 

“Ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Feit is echter dat je het niet alleen kunt. Ik krijg energie van ondernemers die ¨samen¨ in hun DNA hebben, willen (door)ontwikkelen en écht van betekenis willen zijn met hun bedrijf. Juist voor die ondernemer wil ik een sparringpartner zijn.”

Frank

Flow+ Onno Smit

Hoe wordt je bedrijf meer toekomstbestendig, hoe verken je je eigen toekomst als ondernemer? Onno Smit geeft vanuit zijn brede achtergrond en ervaring in sustainability, business development, coaching en RYA Yachtmaster de sparring, inspiratie en ondersteuning voor jou als ondernemer en je team om te komen tot meer lange termijn succes.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Een stevige achtergrond in logistieke en commerciële bedrijfskunde. Zelf jarenlang actief in productontwikkeling, marketing, teammanagement, business development en duurzaamheidsontwikkeling bij diverse corporates, mkbbedrijven en nonprofit. Met zijn Seeing® coachingsaanpak stelt hij mensen en organisaties in staat om te zien en uit bestaande denk en gedragspatronen te komen.  Passie voor zee- en wedstrijdzeilen en als RYA Yachtmaster gecertificeerd. Naast zijn rol bij Flow+ is hij als ondernemer actief met trainingsbureau, WhereSeaMeetsLand, in het organiseren van mini-expedities van zee naar land voor leiders en teams die hun mindset-koers op toekomstbestendig willen zetten.

 

“Ondernemen geeft veel energie als het goed gaat. Bewust koers bepalen in deze complexe tijden waarin verduurzaming een steeds belangrijker rol speelt helpt jou als persoon, de ondernemer in jou en je team op weg naar lange termijn succes. Dat wil ik graag brengen voor mijn collega-ondernemers.”

IMG_5403

Flow+ Niels Jansen

Ik geloof heel erg in het doelgericht afgaan op hetgeen jij en je organisatie wilt bereiken. Het benodigde individueel- en teaminzicht hiervoor bereik ik graag samen met de klant (en haar werknemers). Dit met de ambitie om vooral op zoek te gaan naar hetgeen energie oplevert. En uitdagingen, die gaan we aan!

 

Kennis, ervaring, opleiding

Niels Jansen is opgeleid op het vlak van Human Resources. Hij heeft de HBO Personeel en Arbeid afgerond en meerdere certificaten behaald (DISC / drijfverenscan / team coaching et cetera). Blijven leren is belangrijk, momenteel is Niels bezig met de ACT-training. Een extra methode voor in zijn gereedschapskist. Qua werkervaring is Niels al meer dan 15 jaar actief in de rol van HR adviseur, in deze rol geeft hij ondersteuning aan MKB-klanten. Van contract tot verzuimbegeleiding, maar ook langdurigere HR-projecten. Naast HR-adviseur is Niels sinds maart 2023 Flow+ partner, zijn bijdrage is vooral gericht op persoonlijke-, team- en leiderschapsontwikkeling binnen de organisatie. Hierbij gaat Niels vooral op zoek naar het vergroten van eigenaarschap bij de medewerkers en de (veranderende) rol van de eigenaar. Een mooi spanningsveld wat vaak de snaar cultuurverandering raakt. Het doel staat daarbij altijd voorop.

 

“Op de rem trappen af en toe, dat is wat Niels bewust doet (omdat het nodig is). Even herijken en de koers (opnieuw) bepalen. Als we blijven rennen, dan ontbreekt het vaak aan creativiteit en ondernemerschap. En juist deze competenties kunnen het verschil maken!”

Profielfoto_Niels Jansen

Flow+ Chris Mion

Based in Silicon Valley, Chris collaborates with clients globally to develop smart solutions that simplify complexities. While getting to the next level can be challenging, Chris is there to help overcome obstacles like conflicting information and a lack of clarity. Clients benefit from Chris’s expertise in identifying organizational misalignments, transforming limiting patterns, and uncovering untapped possibilities. Partnering with Chris isn’t just about growing your business, it’s about enhancing your overall well-being and finding more joy and meaning in your entrepreneurial journey.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Chris is an accomplished leader and strategist with a background in technology and investment. A candid and compassionate Flow+ partner, Chris brings expertise in financial strategy, risk mitigation, storytelling, and stakeholder alignment. Her professional journey includes leading large multidisciplinary teams through complex projects, co-founding a successful SaaS marketing company, leading a wellbeing company, and attracting over $100 million in investment capital.

 

“I understand how it feels to face challenges that seem impossible to overcome. I’ve also found that things have a way of becoming possible when you get clear about where you are, where you’re going, what matters to you most, and why. I want to help clients gain the clarity they are looking for, and support them as the right options show up.”

Profile pic_Chris Mion_2021 med res cropped

Flow+ Juul van Os

Het investeren in jouw identiteit en authenticiteit als ondernemer, evenals die van jouw organisatie en team, stelt je in staat om weloverwogen keuzes te maken die echt bij je passen. Dit versterkt niet alleen jou als ondernemer, maar zorgt er ook voor dat jouw bedrijf krachtig en optimaal ontwikkelt.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Ontmoet Juul, een ervaren professional met een achtergrond als Msc en post-Msc in Human Resource Studies, met focus op het optimaliseren van de balans tussen organisatieprestaties en het welzijn van medewerkers. Met een uitgebreide ervaring in de zakelijke dienstverlening, met een specialisatie in Talent Management, heeft Juul zich geprofessionaliseerd als coach en is daartoe opgeleid en geaccrediteerd tot Senior Coach Practitioner/Counselor (NOBCO).

 

“Ik benadruk ook het belang voor organisaties om te investeren in de groei van hun mensen en teams. Dit resulteert niet alleen in een positieve werkomgeving en verbeterde prestaties, maar ook in innovatie, samenwerking en uiteindelijk in duurzaam succes en groei voor de organisatie.”

Juul van Os, Flow+partner

Benieuwd op welke kruispunt jij als ondernemer staat?