Maak kennis

met het team

Het team van Flow+ bestaat uit gedreven coaches die je, ieder op een eigen wijze, beter willen maken. Vanuit een gedeeld gedachtengoed en met behulp van tools zoals basecampsessies, Flow+ managementgame, en de Flow+ bedrijfsscan gaan zij bevlogen te werk. Met elk een eigen accent en specialisme. Een persoonlijke klik is het belangrijkst, dus neem snel contact op met de Flow+ coach van jouw voorkeur voor een eerste kennismaking.

Flow+ coach Jeroen Beckers

Jeroen Beckers tilt ondernemers en hun onderneming naar een hoger niveau. Uit eigen ervaring herkent Jeroen de eenzame en moeilijke momenten in ondernemerschap waarbij een luisterend oor, een frisse blik of een scherpe analyse alle verschil maakt.

 

Kennis, ervaring, opleiding

Breed opgeleid op masterniveau in onder andere technische bedrijfskunde, logistiek, accountancy, leiderschap en strategie-implementatie. Voorafgaand aan Flow+ zelf vijftien jaar als ondernemer en dga actief geweest bij Pondres. Ervaring in de rol van CEO, finance & control, managementfuncties in logistiek, marketing en productmanagement. Zowel in het midden- en kleinbedrijf als grootbedrijf. In 2018 nam Jeroen vanuit Joanknecht het initiatief voor Flow+.

 

“Ondernemen is mooi, spannend en uitdagend. Tegelijk is er ook een keerzijde. Toenemende complexiteit, concurrentie, snelheid van verandering én druk vanuit vele belanghebbenden doen iets met je. Op dit vlak wil ik iets betekenen voor mijn collega-ondernemers.”

Flow+ coach Jeroen Beckers

Benieuwd op welke kruispunt jij als ondernemer staat?