Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten

Flow+ geeft inzicht in je ondernemerschap, zowel persoonlijk als zakelijk. Je ontdekt waar je talenten liggen en waar je energie van krijgt. Je vindt inspiratie. Door je te richten op wat echt belangrijk is en de overige zaken door anderen te laten doen, kun jij weer in je flow komen. Een staat van concentratie, vaardigheid en uitdaging waardoor je boven jezelf uitstijgt. Samen stellen we duidelijke en ook uitdagende doelen die in lijn liggen met je dromen. Zo dragen we bij aan jouw groei. En aan de groei van je onderneming.

De wereld van de ondernemer

Elf continenten om te pionieren. Samen verkennen we jouw wereld om je ondernemingsdoelstellingen vast te stellen. Welk leiderschap laat jij zien? Hoe concreet is de strategie en het bijbehorende beleid? Hoe kijk jij naar management van medewerkers, middelen en processen? Hoe is je relatie met medewerkers, klanten en leveranciers, en de maatschappij? En hoe zorg jij ervoor dat bestuur en financiers tevreden zijn en je continue verbetert en vernieuwt?

Wil je jouw specifieke wereld ontdekken? Maak snel een afspraak!
Wij zijn direct bereikbaar: T +31 40 240 94 18 en jbeckers@flowplus.nl

KeyVisual-Flowplus-500x500

Overzicht

Om tot resultaten te komen is overzicht essentieel. Op zakelijk en financieel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Om inzicht te krijgen in de volledige situatie, en dus overzicht te creëren, brengen we samen ‘de wereld van de ondernemer’ in kaart. Je zult snel zien dat verschillende domeinen binnen je wereld met elkaar verbonden zijn. Op basis van de strategie die je voor ogen hebt, werken we aan jouw onderneming.

Flow

Muzikanten voelen het. Sporters ervaren het. Schrijvers beleven het. Flow. Een staat van concentratie, vaardigheid en uitdaging waardoor je boven jezelf uitstijgt. Je hebt een duidelijk, ambitieus doel. Je bent in je element, doet waar je goed in bent en je verlegt je grenzen. Dat is flow. Je maakt, evalueert en herziet in één soepele, continue beweging. Flow voelt goed omdat je onderneemt in wat je belangrijk, waardevol en leuk vindt. Hoe zit dat bij jou? Voel jij de flow?

Focus

De Flow+ coach is er om je te helpen focus aan te brengen bij het ondernemen. Wat zijn onderwerpen waarvoor jij talent hebt of waarvan jij energie krijgt? Wat inspireert je? Op welke vlakken is het van belang anderen in te zetten? We helpen je keuzes te maken, ook als het gaat om het definiëren van product-marktcombinaties. Niet alleen keuzes in het ‘wat’, maar ook in prioritering.

Groei

Flow+ draagt bij aan jouw groei. Maar ook aan de groei van de onderneming. Bijvoorbeeld in de vorm van resultaten. Samen stellen we duidelijke en ook uitdagende doelen op die in lijn liggen met jouw dromen. Wat is er mooier dan een doel aan je droom te koppelen en dit succesvol te realiseren? We begeleiden je jouw onderneming zo in te richten dat beoogde doelen haalbaar zijn. Waar moet je op letten? Geen gemakkelijke opgave, maar wij helpen je hier graag bij.

Bomen-Flowplus-500x500-2

Hoe ervaren

Ondernemers Flow+?

Benieuwd op welke kruispunt jij als ondernemer staat?